Director

Pep Alarcón

Muro, (Mallorca) 1975. És Llicenciat en Pedagogia del llenguatge i l’educació musical. Està en possessió del títol professional de piano i de la Diplomatura de Mestre en l’especialitat d’educació musical. És professor associat de la Universitat de les Illes Balears en el departament de música i funcionari de carrera del Conservatori Professional de Música de Mallorca en l’especialitat de Llenguatge Musical. Té una àmplia formació en pedagogia musical, direcció coral, cant, piano, harmonia i composició. Compagina la seva feina amb el món coral i la direcció coral.

Com a cantaire ha cantat en diversos cors (Blavets de Lluc, Coral Miquel Tortell de Muro, Coral Universitat Illes Balears, Poema Harmònic, Acadèmia 1830) i dirigit diversos cors (Orfeó Mayurqa, Coral de Sa Pobla, Coral de Consell, Cor de Mestres Cantaires, Kd2x3 ) i orquestres (Karlsruher Kammerensemble, orquestra de Calvià, Ensemble de Percussió Eurocalssics).

Ha realitzat nombrosos cursos de direcció coral a Barcelona i a Mallorca, impartits per: Pier Cao, Manel Cabero, Josep Vila, Joan Company, Enrique Azurza, Xavier Puig, Xavier Sans, Fernando Marina i Mireia Barrera entre d’altres.

Actualment i des del 2000 dirigeix ​​Pro Musica Chorus de Sóller a més de ser membre del cor de cambra Acadèmia 1830. Aboca els seus esforços investigadors en la recuperació i harmonització coral del patrimoni musical i cultural de les Illes Balears i la seva aplicació coral-educativa. Mostra d’això, cal destacar que al juliol de 2012, va participar amb Pro Música Chorus de Sóller en el concurs coral “IV premis de Sant Feliu” a Llubí on es va dur els premis a millor cor i els reconeixements a millor director i millor interpretació de obra popular, peça arranjada per ell mateix.

www.000webhost.com