Discografia

CD ESTACIONS

El 15 de desembre de 2013, Pro Musica Chorus de Sóller presentà el seu primer CD titulat “Estacions”.

discografia 1

Sota el títol Estacions, el disc fa un recorregut per les dates i les fites musicals que trobam dins un any regular de feina del cor marcat per les estacions pròpies de l’any. Ës a dir, una passejada musical per les estacions de l’any

El disc comprèn un recull d’obres, a capella i amb acompanyament de piano, algunes escollides pel director i d’altres, pels propis cantaires; algunes representen etapes del cor.

Durant els darrers anys, el cor ha crescut, no pel que fa al número de cantaires, sinó musicalment. Les dificultats tècniques, harmòniques i sonores de les darreres obres que hem realitzat, tant a capella i sobre tot amb orquestra, (Magnificat i Requiem de Rutter, Alexander Nevsky, Passió segons Sant Joan, Missa Coronació, Missa de Gloria, etc…) han fet que el cor evolucionàs. Sempre hem estat conscients de les nostres mancances i dels nostres límits: no som un cor professional, ni ho volem ser. Som un grup de persones que ens reunim cada dimecres per cantar i passar-nos-ho bé, però sabem que el nostre resultat vol ser sempre el més digne possible i sobretot intentant oferint la màxima qualitat.

discografia 2

La primera, la primavera, la música religiosa, la música de Setmana Santa, amb obres com la intimíssima Ave Maria de Caccini. Continuam amb a l’estiu, on no és posible parlar d’estiu sense parlar del gènere musical més estiuenc per excel·lència, les havaneres, i més a Sóller, un poble amb llarga tradició marinera. D’entre les havaneres que hem escollit trobam l’havanera sollerica, tan estimada a Sóller. Arribam a la tardor, amb les festes, fires i tradicions populars de les nostres illes, amb un recull de cançons que ens recorden l’alegria de les nostres festes i quan érem nins. I acabam l’any, arriba l’hivern, és Nadal, aquestes festes tan entrayables, familiars i plenes d’amor i d’il·lusió, amb un recull d’obres que ens traslladaran a aquestes dates tan estimades. No podem deixar de parlar de la música profana, aquesta música tan variada i amb tants d’estils que es pot cantar tot l’any, en aquest bloc trobareu algunes sorpreses.

discografia 3

Volem agrair als  músics que han participat en el disc: en Jeroni Rullán Mesquida amb les seves castanyetes, n’ Alvaro Renard amb el seu oboè, en Benjamín Martínez al piano i les improvisacions al piano d’en Sergi Sellés García. A en Miquel Brunet, per demostrar que és un vertader professional en la seva feina i l’ajuda que ens ha ofert perquè el resultat fos el millor. També agrair l’esforç de l’Ajuntamnet de Sóller per haver-nos ajudat en la realització d’aquest disc. I agrair d’una manera especial i destacada a dos dels nostres cantaires: en Jaume Pons i na Joana Company, que ens han ajudat musicalment i econòmicament en la realització d’aquest disc, així com a tots els cantaires per aquestes dures i profitoses jornades d’assajos i d’enregistraments.

Si vols adquirir el CD envia un email a:    [email protected]

També el trobaràs a:

       

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Propers esdeveniments

There are no upcoming events.

View Calendar

www.000webhost.com